perjantai 6. tammikuuta 2012

Katse menneeseen vuoteen

Eilen vihdoin pääsimme pienen vesirokkotoipilaan kanssa kotiin, ja mie pääsin oman koneeni ääreen väsäämään outoja kollaaseja :D Siispä tässä katsaus Villaviidakon käsityövuoteen 2011.

Sukkia:Isompia neuleita:Päähineitä:Lapselle:Lapasia:Huiveja ja kaulureita:Virkkuita:
Onnistuin viime vuonna kuluttamaan lankaa 7966 g! 

Neuloin/virkkasin 86 työtä:
19 paria sukkia/tossuja
6 paria lapasia ja kämmekkäitä
13 päähinettä
3 isoa neuletta itselleni
3 liiviä/toppia itselleni
7 huivia ja kauluria
4 lastenneuletta
2 huovutettua koria
16 virkattua kukkaa ja muuta pientä
3 paria korviksia
2 lelua
4 pussukkaa/laukkua
yhden tiskirätin
yhden peiton 
yhden parin säärystimiä
yhden neulatyynyn

+ jotain viiskyt joulupalloa!

En tiedä kulutinko enemmän vai vähemmän lankaa kuin viime vuonna, koska vuodesta 2010 ei ole näin tarkkaa langankulutusta tiedossa.

Yritin kyllä pitää kirjaa myös lankaostoksista, mutta kirjanpito on jostain syystä loppunut kesäkuuhun jolloin Villaviidakkoon kotiutui yli kilo lankaa :D Lankavarasto siis kasvaa hitaasti mutta varmasti, yritän tänä vuonna muistaa pitää tarkemmin kirjaa myös lankaliikenteestä!

Julkaisin kaksi omaa neuleohjetta!

Osallistuin Jämäkuuhun, Kesäyön hullutukseen, Sukkasatoon, Lapaskuuhun ja Kahelien aakkoshaasteeseen (joka jatkuu vieläkin). Yhteisneulonta on kivaa ;)

Vuonna 2011 opin kutomaan perinpohjaisesti, aina kangaspuiden rakennuksesta ja loimen luomisesta sidontaan.

Tästä on hyvä jatkaa uuteen neulevuoteen, ensimmäinen työ valmistuikin eilen, siitä lisää viikonloppuna :)

12 kommenttia:

 1. Hienoja, siistejä neuleita sinulla. Jään seurailemaan blogiasi :)

  VastaaPoista
 2. Tosi paljon hienoja projekteja sulla. Ja aika massiivinen langankulutus.:) Tuo virkattu päiväpeitto on ihan mielettömän upea!

  VastaaPoista
 3. Paljon olet kyllä ehtinyt tekemään! Vironvillasta tehty raitatakki on kyllä niiin hieno! Ja minäkin ehdin tekemään ensimmäisen Vintiön. =)

  VastaaPoista
 4. Näitä kehtaakin esitellä! Tosi hienoja, ja vieläpä noin paljon! Toivotan paljon ihania lankoja ja mukavia neuleita ensivuodelle!

  VastaaPoista
 5. Hienot kollaasit ja olet todellakin ehtinyt vuoden aikana vaikka mitä. Omat suosikkini ovat päiväpeitto, Greenfield cardigan ja Kesävoi-sukat. Hyviä lankoja ja nopsia puikkoja myös tälle vuodelle :) .

  VastaaPoista
 6. Ohhoh, olitpa sä ahkera viime vuonna. Paljon hienoja töitä! Ja luppauksiaki teit, mä en tällä kertaa luvannu mittään. ;)

  VastaaPoista
 7. Upeita töitä olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 8. Tuottoisa vuosi, ei voi muuta sanoa. Mulle on jäänyt parhaiten mieleen Villavintiö, Manu ja Greenfield cardigan. Tosin lohikäärmeenoksennussukat on syöpyneet mun mieleeni myös lopuksi ikää - ennen niitä sukkia en tiennyt, miltä näyttää lohikäärmeen oksennus. :D

  VastaaPoista
 9. Olet ollut tosi ahkera! Upeita neuleita!

  VastaaPoista
 10. Hienot kollaasit ja upea neulevuosi sulla takana! Mahtavan määrän oot neulonut!

  VastaaPoista
 11. Hurjan paljon ja kauniita neuleita olet vuoden aikana saanut aikaiseksi! :) Itsekin oon viime päivinä kyhäillyt yhteenvetoa blogia varten, mutta se on vielä julkaisematta koska sen työstäminen on uskomattoman hidasta.. :D

  VastaaPoista
 12. Tällaiset yhteenveto-postaukset on hienoja siitä, kun näkee ihan konkreettisesti mitä on saanut vuodessa aikaan. Ja sie ootkin ollut ihan supertuottelias, hienoja töitä kaikki :)

  Kiitos ihanista kämmekkäistä, ne oli just sellaset ku halusin! Lämmittävät ihanasti töissä miun pölyisessä, ikkunattomassa ja viileässä (varasto)huoneessa <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)